REIKI HEALING: - DISTANS Healing KURS.
- PRIVATA Reiki SESSIONER - på bänk - Sthlm - Worldwide Distance Healing - Aschima has clients both in Europe - USA and Asia.

Boka Session / Reiki Healing eller Reiki Initiering / Kurs till femininebuddha@gmail.com

Om Reiki: 
Reiki är ett helande verktyg ( en läke konst ) som ger dig kontakten tillbaka med det som är helt - Livskraft -det som andas. Naturligt*.  Reikin sätter det som är i obalans i balans igen.
Reiki är uppbyggt av energi nycklar eller symboler som varje healer, upp till Reiki Mästar nivå har fått initierade via en Reiki Mästare. Reikin ges antingen på massage bänk eller på Distans.
Andlig närvaro ( Inre Vila och Stillhet - ett öppet hjärta - Gentil ) I vårat nuvarande samhälle lever vi nästan ej från det Andliga, som är Ett med Liv och Tillit.
Reiki fungerar bäst med en Intention även om reikin söker sig dit du bäst behöver.
Reiki är livs energi och LJUS kraft, som man upplever när man arbetar med reiki eller tar emot den i sessioner. REIKI - "Flöde av LIV"

– Kontakta Aschima med frågor eller boka en session ( boka till mail: femininebuddha@gmail.com )

- REIKI HEALING i Stockholm på Massage bänk: 60 min:  1200 kr
(
Är det ditt första besök får du 100 kr i rabatt  )

- REIKI HEALING Distance Healing 45 - 60 min : 1100 sek  ( WorlWide sessions ) You can combine Reiki and Awake guidance -(  Distance healing and Skype sessions works amazing! )

Combination of Reiki healing with Chakra clearing: 1700 sek 


Boka/book to: femininebuddha@gmail.com


"For those of you who are curious to make contact with your inner self and to be guided by bright Aschima, take the chance!! Aschima has not only been a support in my spiritual inner journey, she has also been able to enhance my energy with Reiki healing, when I have gone through heavy energies and challenges in life.

- Choosing my dreams, having confidence in my life and daring to follow my inspiration has not always been easy. But my belief in love, light and contact with my passion has been strengthened after each session with Aschima.

I love her present, I love the feminine spirit that I feel a connection to and she's pure light for humanity. Thank you for guiding me!

Namasté and Mountain light" Johanna Nygård 2019


 

- TA EMOT HEALING:

- Reiki Healing. Personligt möte: 60-70 minuter:


På Massagebänk. Ta emot  Reikins energier där det finns behov. Aschimas närvaro är även djupt helande. Du får meddelanden för ditt högsta goda och kommer djupare in i Närvaro.

Behandlingen är Djupavslappnande och Avstressande, påfyllande av prahna - livsenergi, immun förstärkande. Grundande. – Bli fri från allergier. Emotionell balans. Smärt Lindring.
- Läkande på skador ( minst antal sessioner: 2 st ).

Återkommande klients beskrivning:

"Att ta emot vägledning och / eller Reiki från Aschima är som att komma hem till dig själv, till de saker du har alltid känt och det okända som ligger bortom alla dina tidigare erfarenheter. Allt är tillåtet och samtalet är  vågat och ärligt. Visdom, tröst och expansion garanteras. I slutet av en sessionen börjar jag alltid skratta åt något (även om jag började sessionen med att gråta ) och känner mig välsignad varje gång för att uppleva denna typ av underbara och sällsynta skratt som börjar djupt inuti i magen och bubblar upp genom kroppen. Jag lämnar varje session med en djup vetskap att allt är väl och att det finns en stor framtid med oändliga möjligheter som väntar på mig.
Namasté,  Lovisa" 2016"Det är så ljuvligt att få vara i den mjuka, känsliga närvaron som Aschima ger under sina sessioner. Och efteråt känner jag mig alltid närmare stillheten, glädjen… närmare mig själv. Tack!" Susanne 2016

Vid bokning av 2 eller fler sessioner, erbjuds 10 % rabatt på fullt pris ( även i kombination med vaken vägledning ).

Reiki healing:  På Distans: 45 minuter:

Avstressande, påfyllande av prahna- livsenergi, immun förstärkande ( ihållande ). Grundande. – Bli fri från allergier. Emotionell balans. Smärt Lindring.Läkande på skador
( minst antal: 2 sessioner ). ( Kontakt via telefon eller skype ) 


Reiki Klienters upplevelser med healingen: Se fler Upplevelser under "Recommendations".

”Min upplevelse med Aschimas healing. Å wow. what to say. Words are words and experience is experience. Låt mig se om jag kan få dem två att smälta samman in till den nectar jag upplevde. Min upplevelse var LJUS, KÄRLEK, ÖVERFLÖD, BERÖRD, DJUPT DJUPT DJUPT. Mitt hjärta öppnades djupare, en vacker sårbarhet kom jag i kontakt med. Jag kände Aschima tydligt hur hon började ge igenom henne till mig healing. Det var så vackert. Vi är ju alla uppkopplade bara vi öppnar. Jag upplever Aschima är en healer som skär igenom illusioners slöjor. Om du vill ha en klar spegel utan bullshit så rekomenderar jag denna enormt kärleksfulla kvinna! Och då menar jag verkligen enormt kärleksfulla.

Line"

”Efter din behandling av mig med Reiki o healing blev min hälsena återställd o jag fick flyt i min gång som jag inte haft på 10 år. Min kropp fungerar som vanligt, vilket är underbart skönt.”

Marianne”

Reiki Initiering: för ökad närvaro och kontakt med Källan


Ta "bara vara" reiki initiering: Reikin är en energi fungerar som en ny information till systemet, och den självläkande förmågan. Reikin bär samma energier som uppvaknande/ upplysning och används med högsta kunskapen som en hjälpare att ge ditt system information att du kan slappna av. Reikin öppnar till ditt högre jag och källan till dina unika förmågor. Många ljus barn och jusarbetare kommer ner med förmågor som klar seende, clair voyans, konstnärsenergi, musik, helande kraft. 


Reiki initieringar ges av en reiki mästare ( Aschima ger de ofta på bänk ) med extra grundande energier med öppnande och renande av chakran och mjuk närvaro. 


Reiki består av symboler ( energi nycklar ) som är mer än 6 dimensioner och en av de mest intellegenta verktygen jorden haft. 

Välkommen/ Aschima 

Kostnad / initiering: 1700 kr - 2000 sek

 

BLI REIKI HEALER: SJÄLVLÄKANDE och UPPBYGGANDE

Lär dig använda Reiki healing för självhealing och Praktiserande för att heala andra. - Kurs på distans med Diplom.- Både för Självhealing  och som Healer ( Se vad kursen innehåller längre ned på sidan )

Nivå 1: GRUNDKURS : Att ge session och öppna Reikienergin. Innehåller en Symbol - Cho ku rei

Nivå 2: Distans Healing:  Att ge distanshealing och använda symbolerna djupare. Du praktiserar på dig själv och andra och får även djupare självhealing under den processen. Innehåller 2 symboler: Sei He Ki och Hon sha ze sho nen

Nivå 3: Master Reiki: Utöva att ge initiering/Attunments. Master Reiki Healing, Innehåller 3 symboler: Dai ko myo och Raku

Det ingår worddokument och youtube videor och personlig korrespondens med Aschima då du praktiserar. Sedan är det skriftligt test för diplom.

Ibland ger Aschima även Privat kurs och Grupp, i att använda de olika Reiki symbolerna och Reikin - Hör av dig om du önskar delta, via mail. Se "Contact" sidan.

Läs Linnéas ord som nu går master reiki kurs: 

"Det finns ingen som kan introducera Reikin på ett så vackert, användbart och levande sätt som Aschima. Nu håller jag på att bli Reikimaster och jag kan inte tänka mig en bättre lärare. Alla människor borde få träffa Aschima då hon är en gåva i livet."
Linnéa 2018
Bild på Certificat vid utexaminerad Reiki Healing Kurs via Aschima

Rekommendation "Reiki Kurser och Vägledning"

"Tack Aschima
-          För Reiki-healingen.
-          För ditt lugn, harmoni, glädje, skratt och kärlek som du har i dig, och som smittar av sig till mig.
Aschima har utfört Reiki-healing genom sitt lugna sett och gett mig verktyg till att hitta min styrka till att kunna förändra mina energier till mer positiv-glädje - skratt i mitt liv! Jag har fått mindre inre stress, mer focus, mer glädje, mer positiv energi, mer närvaro på det jag gör, och vill göra med mitt liv, mm.
– För att du hjälper mig hur jag får min inre ro till mer fokus i min energi och närvaro. Det är helt underbart och fantastiskt att hitta nya vägar i livsenergi. En ny värld har öppnat sig både inom och utanför mig. Som jag längtat, Varit på väg, men inte riktigt hittat dit. Min Kärlek, Glädje, Kraft och Styrka som legat i mig som äntligen vill och kan blommar upp. De enda jag/vi behöver på denna jord är kärlek, glädje och Tacksamhet till Allt !!
Träffa denna underbara kvinno-själ! Varm kram hälsning från Pia" 2015

REIKI HEALING KURS -  Bli Reiki Healer: Var du än befinner dig!

Nytt pris för utbildningar i Reiki 1: 4400 kr 0ch Reiki 2: Distanshealing:
5700 kr    Master Reiki course 8800 kr

 Reiki Initieringar


Ta emot en Reiki initiering, där du får Reiki symbolerna initierade via Aschima ( Personligt möte och Distans  )

En Reiki initiering ger ditt system ny information och energi som hjälper till vid transformering,  och en ny tillgång till din healing förmåga. En Reiki initiering öppnar och renar inuti. Är du ljusbärare ger de högt beskydd och ren kontakt med källan. Man kan ta hur många initieringar som helst, även Reiki healers.
Aschima initierar och ger kunskap om symbolerna och dess energier. Från första Nivån till Mästarnivån.

Pris/INITIERING: 1500 kr / 1700 kr ( Sacred OM och Enlightened Power  )

"En Reiki initering av Aschima var en vacker upplevelse där jag starkt upplevde healing på alla nivåer, ökat beskydd och det öppnade så mycket flöde i mig. Det var som att jag kom djupare in i mig själv. Där det finns Ljus, kärlek, Tystnad och Harmoni. Jag kan varmt och starkt rekommendera det.
Tacksamhet & Kärlek, Rima" 2016


HEALING: KUNSKAP OM HELHET:


Aschima rekommenderar endast Reiki som healing verktyg för själens fulla inkarnering och blommande, inga andra healingverktyg, än medvetande förhöjande kunskap och ren närvaro/ Se Konsultationer och Satsang


ReikiHealing på Djur

Läsning på djur inkluderar telepatisk kontakt och energi kommunikation. Reikihealing 30-60 minuter.

Personligt möte och DistansHealing:

Djur är känsliga och mjuka och mycket mottagliga för Reiki. Aschima känner och talar med djuret som känner tacksamhet när det blir förstått och får ta emot.

Pris/ Djurkommunikation och healing/ session 1500 kr/60 min

Rekommendationer för Reiki Healing och Reiki kurs:

"Tack Aschima

-          För Reiki-healingen.
-          För ditt lugn, harmoni, glädje, skratt och kärlek som du har i dig, och som smittar av sig till mig.
Aschima har utfört Reiki-healing genom sitt lugna sätt och gett mig verktyg till att hitta min styrka till att kunna förändra mina energier till mer positiv-glädje - skratt i mitt liv!
Jag har fått mindre inre stress, mer focus, mer glädje, mer positiv energi, mer närvaro på det jag gör, och vill göra med mitt liv, mm.
– För att du hjälper mig hur jag får min inre ro till mer focus i min energi och närvaro. Det är helt underbart och fantastiskt att hitta nya vägar i livsenergi. En ny värld har öppnat sig både inom och utanför mig. Som jag längtat, Varit på väg, men inte riktigt hittat dit. Min Kärlek, Glädje, Kraft och Styrka som legat i mig som äntligen vill och kan blommar upp.
De enda jag/vi behöver på denna jord är kärlek, glädje och Tacksamhet till Allt !!
Träffa denna underbara kvinno-själ, Du med <3

Varm kram hälsning från Pia"
 

”Aschima vilken kvinna!Jag är så tacksam att min själ ledde mig till henne, precis rätt tid i mitt liv. Sådan värme medkänsla och full av inspiration. Jag har nyss avslutat min distans utbildning Reiki nivå 1 och påbörjat nivå 2 via Aschima. Hennes support och stöd är oslagbart. Kan varmt rekommendera Aschima. Tack för den kärlek och inspiration du delar med dig! Hälsningar Gabriella”

  -         REIKI ÄR FRISKVÅRD  

Enligt ett beslut av Skattemyndigheten är Reiki-behandlingar skattefria i personalvårdande syfte och kostnaden är avdragsgill för arbetsgivaren. Beslutet innebär att individen kan använda sina friskvårdspengar för att få Reiki och att företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsan.