KONSULTATION

Välkommen på Vaken Vägledning

Vaken vägledning 60 eller 30 min

Möte med Aschima på Skype eller i person på Östermalm i Sthlm ( enbart 60 min )

Få tillgång till din Själsvibration och fördjupa din Inre Närvaro. Ställ frågor om Andligt Uppvaknande, Healing, Hur du lösgör blockeringar och öppnar flöde. Inspiration att följa din Själs väg och mening. Aschima hjälper dig att våga gå din sanning och öppna unik vibration.

Beskrivning:

Aschima, Återkopplar dig med din egen inneboende kraft och intuition. Aschima jobbar som en spegel, och bekräftar det du har med dig, din inre visdom och intuition. Lyfter fram din potential och dina gåvor. Ser det som begränsar dig, rädslor etc så att det nya får ta plats. Hon ger nycklar så att du kan stanna i flödet i nuet i kontakt med källan. Hjälper till så du kan ta emot din livskraft. Ger näringsråd. Talar med ditt höga jag så att du får verklig kontakt med det som är här för att tjäna dig positivt. Sammankopplar dig så att du hittar helhet igen.

Vid behov ges även healing via närvaro och Reiki och information om Aura beskydd och Eterisk “chord healing”
( Eteriska chords bildas ( av energier i en negativ relation med starka känslor ) och kan separera dig från att uppleva fullt flöde ).


- Från en Session, kan du räkna med att Komma djupare in i ditt naturliga varande. Bli upplyst om ditt livs ”pussel”,  få nya nycklar,  se vad som försöker styra dig, eller har blockerat dig och hur du kan släppa det och släppa taget. Få empati och healing. Expandera medvetande.
- Varje läsning är en inbjudan för klienten - en ny riktning. Din fria vilja är vad som kommer att guida dig efter sessionen.

- Före läsningar ber Aschima om en Intention och  lite om din bakgrund. Det ger större påverkan på resultatet av läsningen/konsultationen.

-Aschima har sekretess, så det "du" delar, stannar i rummet.

Rekommendation:
"Aschimas läsningar är verkligen wow, hon ser och hör så klart. Aschima är varm, mjuk, glädjefylld, kärleksfull, ljus, empatisk och upplyst. Aschima har så mycket kunskap! Hon har hjälpt mig massor påväg till min upplysning, fått mig förstå saker och gett rätt verktyg och nycklar för att kunna släppa det negativa. 

Första gången jag gick till henne var läsningen över min förväntan och jag insåg att jag hade mött rätt vägledare.

Aschima som reiki lärare är otroligt duktig och varm. Hennes kunskap om reiki är otrolig, hela reiki kursen, hennes reiki initeringar och hennes reiki healing är såååå bra!

Det går inte att förklara upplevelser med en text men om du vill hitta hem eller uppleva mer ljus, kärlek och sanning så kan jag med glädje, värme och kärlek rekommendera Aschima, för läsniningar, healing, reiki kurser, voicehealing, satsang och musik. - Rima <3 " 2016
 

 

E-Mail Läsning
Skicka dina frågor till Aschimas mail: femininebuddha@gmail.com


En e-mail läsning besvaras i mån av tid, oftast inom 2 dagar efter mottaget mail har blivit bekräftat av Aschima och betalningen är tillhanda.


För E-mail läsning ber Aschima dig att skriva ditt fulla namn och personnummer. Har du frågor om din partner eller någon annan ber Aschima dig om deras fulla namn och födelsedag om du har. Skicka gärna bild på dig i mailet.

Priset är per fråga du ställer:

 500 kr -1200

Kanalisering via En Själ i kropp - De som har clair voyans och extra gåvor med seende öppnar kanalen för den som frågar. Den som ger en läsning arbetar ( det påverkar ibland chakra 7 samt andning och hjärta då vi hör guider och känner ert hjärta  och  vi behöver även fylla på med ny energi. Därav behöver vi ta betalt för vårt arbete. De flesta med extra sensitiva gåvor är extremt gentila och universella, vilket betyder att de inte har med sig annat än kärlek . Pga sensitiviteten är det tacksamt att vi blir respekterade och det skickas värme mot oss.  Tack/ Aschima
 


"Lev i Nuet och Hitta din Unika potential." Välkommen/Aschima
 

 ANSVARSFRISKRIVNING


"Betalning Aschima tar emot för en session är för den tid och energi som hon ger till dig som klient. - Varje läsning är en inbjudan och inspiration - att skapa en ny riktning. Att öka medvetenheten. Din fria vilja och hängivenhet till förändring och förädling av ditt ljus, kommer att avgöra integrering av en session.
- När du beställer en session, släpper du- Aschima Segercrantz - från ansvar."

LJUS ARBETE:

”Alla har i sanning rätt att hitta hem. Att få leva och uppleva sin fulländning. Att uttrycka sina unika gåvor. Det är en rättighet att alla får vikten att ge sig själv det. Att få tillgång och skapa sin unika vibration, i frid från stress och samhällets  begränsningar.

Detta är möjligt enbart med sanning. Sanning är, utanför identifikation med ett ego. Med Helhet som grund: i frihet från separation. - Det är därifrån din puls får sant uttryck.” Aschima

VISION och INTENTION:


Aschima´s vision är att alla ska ha en upplevelse av och hitta tillbaks till sig själv och sin sanna essens. Att vara vaken istället för att vara en robot som imiterar/"sover". I Nuet och närvaro är man älskad utan att behöva bli sedd eller bekräftad. Man upplever helhet( Healing )-Sanning.

Så återtar man kraften och sin visdom. Du finner din sensibilitet och närheten till den du är.

EN NY JORD -Detta skapar en ny jord, där vi respekterar varandras originalitet och inre skönhet. Utanför tävlingar och makt, manipulation eller tvång. 

Att vara i Satsang eller i Grupphealing med sång är en unik, säker plats att hitta sin kärna, våga vara sensibel och lekfull. Vara naken i sin sårbarhet och hitta glädjen som finns i Nuet och som alltid återfinns då man vågar släppa taget.

En Lärare är en vän till Sanningen att alla har källan och kraften inuti.

Namasté

Aschima

 

Sång Healing: Tantra i Kroppen

Grupphealing: Sjung från det meditativa tillståndet:

Du får kontakt med din sanna natur och öppnar och balanserar dina chakran. Tar kontakt och återställer originalljudet i din röst. 5th Chakrat. Voicehealing stöder också integration – förkroppsligande av din själ och ande

Från att grunda kroppen, och känna djupt i rötterna, öppnar upp rösten innifrån att få flöde genom kroppen. Ett naturligt flöde av liv strömmar genom kroppen. Andningen blir djupare och återskapar liv.

Sjunga OM, toning, Mantra sång tillsammans.

Voicehealing kan stödja dig att komma i kontakt med känslor, erfara djup avslappning och frigöra låsningar. Du kan få minnen och få klarhet för djup healing. Du får en djupare kontakt med dig själv som kommer att ge dig en förnyad känsla och helhet och sann glädje. En upplevelse av tantra kan förekomma

Välkommen /Aschima